A mű két nagy fejezetben foglalja össze a trófeákkal kapcsolatos legfontosabb ismereteket.
Részletek ...Az első rész a trófeák kikészítéséről, ezen belül az egyes állatfajok fő- és melléktrófeáiról, azok legjobb és legkorszerűbb kikészítési módjáról, esztétikus elhelyezésükről szól. A második rész a trófeák bírálati módszereit ismerteti, részletesen kitérve a különböző állatfajoktrófeabírálatainak különbségeire, jellemzőire. Közli az egyes vadfajok világranglistáit és magyar ranglistáit és magyar ranglistáit, valamint a jelenlegi világrekorder trófeák bírálati adatait, fényképeit.
Kiadás: Budapest, 1978, jó állapotú antikvár könyv
Kérem csak akkor látogassa meg weboldalunkat, ha ÖN kifelyezetten ilyen irányú szakmai tartalmakat keres és az IGEN gombra kattintva kijelenti, hogy szakmai érdeklődő, elmúlt 18 éves, és a lapon található információkra szakmai célből van szüksége!
Minden egyéb esetben felkérjük, hogy ne tekintse meg az adott oldalt.