Üzletünk: Monarchia Vadászbolt 9700 Szombathely, Fő tér 29.  
Telefon: +36 (94) 318-671   Mobil: +36 (70) 315-1314

PULSAR Thermion 2 LRF XL50 hőkamera céltávcső

Pulsar

A Pulsar Thermion 2 LRF XL50 a fegyverrel való vadászatra van tervezve, ráadásul beépített távolságmérővel! Egyaránt nappali és éjszakai vadászaton is kiváló optika. A távcsővel kiküszöbölhető számos környezeti akadály, mind például a magas fű, takarás..stb. Az éjjellátó berendezésekkel ellentétben a hőkameráknak semmilyen kiegészítő fényforrásra nincs szükségük.

Részletek ...

2.499.000,- Ft
Mennyiség: db
Leírás

Magas érzékelési távolság (2300m) 35mK NETD termikus érzékenységű szenzor Változtatható digitalis ZOOM 12 µm szenzor (1024×768) Maximálisan használható kaliberek: .375 H&H, 12-sörétes és 9.3×64 30mm –es gyűrűs szerelékkel szerelhető Gumírozott fém váz IPX7 vízálllóság 1024×768 HD AMOLED pixel felbontású kijelző Mobil alkalmazás (Stream Vision 2) Kép- és video-felvétel

A Thermion 2 LRF XL50 esztétikus megjelenést kínál bármilyen vadászfegyveren. Külsőleg a céltávcső hasonlít egy klasszikus nappali céltávcsőre egy 30 mm-es alumínium ötvözetből készült házban.A Thermion 2 LRF XL50 hőkamera céltávcső magas ütésállóságú, és használható bordázott vadászfegyverekkel, 9.3×64, .30-06, .300, .375H&H stb. kaliberekkel.A beállítások egy lőprofilban kerülnek elmentésre. A Thermion 2 LRF XL50 memória akár 10 belövési profilt is tárolhat több fegyvertípushoz vagy lövedékhez. Minden profil legfeljebb 10 nullázási távolságot tárol, amelyeket manuálisan adhat be, de a Stream Vision ballisztikai alkalmazással átalakítható a mért távolságon alapuló automatikus ballisztikai kaulkulációhoz. A „Kép a képben” funkció lehetővé teszi, hogy a vadász egy nagyított képet jelenítsen meg a kijelző felső részén. A teljes kijelzőterület mindössze 10%-át elfoglaló keret a célpont nagyított képét mutatja, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közelről lássa a célzási területen lévő képet, és egyidejűleg vizuálisan ellenőrizze a teljes látómezőt.A Thermion 2 LRF XL50 két újratölthető akkumulátorral működik: az egyik beépített, 4,9 A-h kapacitású, a másik pedig cserélhető. Az alapcsomagellátás 2 A-h és 3,2 A-h kapacitású cserélhető akkumulátorokat tartalmaz. Egyetlen feltöltés akár 10 óra folyamatos üzemidőt is garantál. A cserélhető akkumulátorok testén található dombornyomás lehetővé teszi a helyes pozíció pontos meghatározását, és a lemerült akkumulátorok gyors és magabiztos cseréjét kézzel akár teljes sötétségben is, pusztán pár érintéssel. Őrizze meg a vadászat legjobb pillanatait, és ossza meg azokat barátaival és vadászkollégáival. Egyetlen gombnyomás elegendő egy érdekes pillanat megörökítéséhez vagy egy videó felvételének elindításához. A 64 GB belső memória több órányi videó és több tízezer fénykép rögzítésére ad lehetőséget. A beépített Wi-Fi modul kettős 2,4 / 5 GHz-es hullámsáv támogatással összeköti a céltávcsövet az Android és iOS alapú okostelefonokkal a Stream Vision 2 mobilalkalmazáson keresztül. Ez a kombináció nagyszerű lehetőséget biztosít, mint például a készülék szoftverének vezeték nélküli frissítése, a képek valós idejű átvitele a mobileszköz képernyőjére, a készülék digitális funkcióinak távvezérlése és még sok másra. Az alkalmazásban regisztrált felhasználóknak felhő tárhelyet biztosítunk a hőkamerás készülékkel készített fényképek és videók tárolására.

Ajánljuk

Mások ezeket vették
Laksen
Barbour
Leupold
Aimpoint
Baron
Greiner
Falke
Monarchia
Hanwag
Aigle
Sauer
steyr - mannlicher
Le Chameau
Fjallraven
Collonil
Blaser
Victorinox
Böcker
Trezor
Leica
Minox
Browning
Marlin
Hammerli
Norica
Umarex
Graff
Remington
Zeiss
Walther
H & K
Fomei
Luger
Burris
Docter
Hawke
Kahles
Night Force
Steiner
Lenspen
MAK
Savage
Stil Crin
Uncle Mikes
Alfa
Beretta
Wadie
Sellier-Bellot
Elite Force
Krico
Krieghoff
Merkel
Sabatti
Winchester
Marocchi
Fiocchi
Geco
Hornady
Barnes
CCI
Norma
Cheddite
Federal
Jakob Winter
Maxam
RWS
Wolf
Aguila
Holland
kemen
Yukon
Pulsar
Armasight
ATN
Flir
Seek Thermal
Tristar
UOVision
Klever Pfeffer
Bodyguard
Perfecta
ProSecur
Meopta
Olivon
Schmidt & Bender
Swarovski
Diana
Keserű
Swiss Arms
Crosman
Hatsan
Air Arms
Gamo
Kandar
Airmaster
Lider
Retay
Fiskars
Luminox
Olight
Primos
Stoney Point
Barnett
Bignami
Enterprise
Bulls
Herbertz
Horton
Armex
Celestron
Kowa
Argus
Brunton
Fenix
JetBeam
Led Lenser
Night Master
Nitecore
Surifire
Surefire
Puma
Puma Tec
Ballistol
Hoppes
Stil Crin.
Akah
Balsin
Panasonic
Emmebi
Niggeloh
Hagopur
Thermacell
Tracer
Maglite
Nordic
GunMate
Harris
Deben
Bushnell
Zoraki
Nikon
Peltor
Mauser
Ruger
IZS
Bettinsoli
Hubertus
Sordin
Gerber
Weisskirchen
Grubs
Rovince
Delta
Dipol
Bugatti
Walkstool
Lodenhut
Mayser
Rascher
Dr.Hunter
termo
Farm-Land
kamik
.30-06
Optolyth
rizzini
Omegon
Outdoor Edge
Brunox
Deerhunter
Lemigo
cofra
Mepablue
Camminare
Röhm
meindl
Baffin
Lockscmiede
Karesuando
Leatherman
Marttiini
Faulhaber
Hermann Teddy Original
Alpenheat
Night Pearl
Percussion
Esbit
Traser
Waidzeit
Baleno
House f Cheviot
Tweedlove
Alexandre Mareuil
Rottweil
Thermos
infiray
Hikmicro
Haenel
alpina

figyelem!

Ön egy fegyvereket tartalmazó szakmai weboldalt látogatott meg!

Kérem csak akkor látogassa meg weboldalunkat, ha ÖN kifelyezetten ilyen irányú szakmai tartalmakat keres és az IGEN gombra kattintva kijelenti, hogy szakmai érdeklődő, elmúlt 18 éves, és a lapon található információkra szakmai célből van szüksége!

Minden egyéb esetben felkérjük, hogy ne tekintse meg az adott oldalt.

 
Férfi Női Vadászat Engedélymentes fegyverek Ajándék Akciók Blog