Üzletünk: Monarchia Vadászbolt 9700 Szombathely, Fő tér 29.  
Telefon: +36 (70) 315-1314   Mobil: +36 (70) 315-1314

Ezek a legjobb vadász ajándék ötletek 2023-ban

molnar-balint-Sheub-9kv80-unsplash (1).jpg
2023.06.16.

Nem könnyű olyan ajándékot "vadászni", amivel meglepheted a szerettedet. Azonban semmi ok a pánikra, szenvedélyes vadászként rengeteg olyan ötlet van a tarsolyunkban, amivel még egy olyan embert is levehetsz a lábáról, akinek látszólag mindene megvan.

Az ötleteinket különböző árszekvenciákra bontottuk, hogy még könnyebb legyen a választás, így neked a vásárláson kívül már csak egyetlen dolgod lesz: gyönyörködni a szeretted arcában, amikor kibontja az ajándékodat.

Nézzük is meg, milyen vadász ajándékokkal rukkoltunk neked elő!

 

Vadász karóra

 

Vadászórák

Árkategória: 80-700.000 forint között

A gyönyörűen megmunkált CAPRA vadászórák jellegzetessége a visszafogott elegancia. Persze egy jó vadászórának nemcsak jól kell kinéznie, hanem érdemes vízállónak is lennie, hiszen a szabad ég alatt könnyen bőrig ázhat az ember. Az órák 50 méterig vízállóak, strapabíró szilikon szíjjal rendelkeznek, ráadásul a H3-GTLS világítási technológiának köszönhetően az idő éjszaka is könnyedén leolvasható.

A LUMINOX ICE star karóra pedig olyan, mintha egy vadászgépet kereszteztek volna egy hagyományos órával: modern, extravagáns és tekintélyt parancsoló. A rendkívüli strapabírással rendelkező óra zafírüvegből készült, ráadásul 200 méterig vízálló. Az önfeltöltő gázizzóknak köszönhetően nemcsak hogy éjszaka is jól leolvasható a pontos idő, de 25 év folyamatos működést is garantál.
 
Természetesen a hölgy vadásztársasinkra is gondoltunk, ezért nem maradhat ki a sorból a visszafogottan szuper elegáns, ezüst női karóránk sem az ajánlásból. Az órát 2 darab szarvas gyöngyfog (grandli) díszíti, levél motívummal.
 
Vadász festmény
 

Festmények

Árkategória: 90.000-1.599.000 forintig

Festményeink között megtalálhatók Kőhalmy Tamás, elismert festőművész csodálatos alkotásai, a Scolopax rusticola, illetve a Remetekan is. Kőhalmy Tamás több festményét is "Vadászati Kulturális Értékké" nyilvánították korábban, és az “Arany Ecset Toll” művészeti nagydíjjal is kitüntették.

Szintén rendkívül hangulatos festmények Koncz Sándor alkotásai, mind a Bőgésben, mind a Ködös reggel egy gyönyörű olajfestmény, amit évekig lehetne nézegetni.

Festményeink között megtalálhatóak még:​

  • Meszlényi Attila: Kettős muflonportré
  • Meszlényi Attila: Őszi hó
  • Pócz Dániel: Riválisok
  • Pócz Dániel: Szemtől - szembe
  • Pócz Dániel: A remete karácsonya
  • Pócz Dániel: Szeptember
  • Kovrig Miklós: Harc
  • Bernhardt Mária: Northern Dancer
  • Balter József: Harc a háremért
  • valamint Varga Pál: Hajtásban című alkotásai is.

Termosz vadászoknak

 

Termoszok

Árkategória: 29.900-49.900 forint

Stanley márkájú, méltán híres és népszerű termoszaink között fél literes, literes, 1,9 literes változat is megtalálható, sőt még egy italozós készlet is. A strapabíró termoszok a hideget és a meleget is képesek akár 24 órán keresztül megtartani. A termoszok ideális társak a hideg, téli lesekre, de a nyári forróságban is remekül használhatóak.

Ajándék szobor vadászoknak

Szobrok

Árkategória: 59.900-999.000 forint

Amennyiben a kedvenc vadászod a szobrok, dekorációk nagy szerelmese, akkor itt igazi telitalálatokra lelhetsz. Bronbzól készült szobraink között vannak viccesek, és rendkívül élethűek is.  A különböző méretű és súlyú szobor alkotások bármelyik műszerető vadász íróasztalán, vagy vitrinjében remekül mutatnak.

Vadász kávébögre szett

Kávésbögre szett

Árkategória: 29.900 forint

A kávésbögre egy olyan örökzöld ajándék, amellyel nem lehet mellélőni, pláne ha a szeretted egy komplett, 4 darabos szettet kap belőle. A minőségi porcelán bögréken gyönyörűen kidolgozott vad motívumok láthatóak, amelyek szarvast, őzet, vadkant, illetve fácánt ábrázolnak.

Szúnyogriasztó készülék vadászoknak

Kalapra tehető szúnyogháló és szúnyogriasztó

Árkategória: 4900-25.900 forint
 
Amennyiben a szeretted születésnapja nyáron van, és szeretnéd egy egyszerű, olcsó, de praktikus ajándékkal meglepni, akkor a kalapra helyezhető szúnyogháló egy tökéletes megoldás. (Főleg, hogy most nyáron, a nagy esőzések miatt különösen sok a vérszívó.)
 
Ha pedig szintet lépnél és prémium szúnyogriasztó módszert keresel, akkor a Thermacell No Mosquitos készüléke lesz a "te embered". A szúnyogriasztó egy kb. 20 nm-es, tökéletesen szúnyogmentes területet biztosít. A hordozható készülékbe (nem igényel áramforrást) egy palackot kell behelyezni, amely kb 12 órán keresztül távol tartja a szúnyogokat. 4 darab patron vásárlása esetén a nyugodt cserkelés csupán 400 forint, ráadásul teljesen szagtalan.
Stílusos vadász mandzsetta ajándékba

Kalapkitűző, mandzsetta

Árkategória: 15.900-25.900 forint
 
A kalapkitűzők mindig is a vadászok kedvencei voltak, nem is véletlenül, hiszen mindenkinek remekül állnak. Az ezüstözött kitűzőnk egy szarvast ábrázol, amelynek átmérője 3,5 cm. A rendkívül stílusos, és elegáns, nemesacélból készült mandzsettagomb orvosi acélból készült. Habár csupán 16 mm-es a fej mérete, szinte észrevétlenül javítja a szeretted megjelenését.
Vadász falióra ajándékba

Lakberendezés

Árkategória: 19.900-2.999.900 forint
 
Egy vadász akkor érezheti csak igazán otthon magát, ha az enteriőr is emlékezteti arra, ki is ő valójában. Ennek fényében meglepheted a szerettedet olyan különleges dekorációs elemekkel, mint például egy szarvasagancsból készült csillárral vagy tűzífatartóval, asztali lámpákkal, vagy épp egy remek dámlapátos faliórával.
Trófeaalátét ajándékba

Trófeaalátétek

Árkategória: 5900-49.900 forint
 
Nagy baj, ha a trófeákat nincs mire kitenni - ez azonban neked egy jó lehetőség arra, hogy olyan ajándékot vegyél a szerettednek, amit azonnal használhat. Különböző textúrájú és formájú, palakőzetből készült, természetes trófeaalátéteink között biztosan megtalálod azt, ami elnyeri az ajándékozottad tetszését.
 
Ha pedig jobban kedveli a fát, mint alapanyagot, akkor is számtalan különböző termék közül választhatsz: gímbika, őzbak, és vaddisznó alátétek között is megtalálhatod azt, ami a leginkább illik a személyiségéhez.

figyelem!

Ön egy fegyvereket tartalmazó szakmai weboldalt látogatott meg!

Kérem csak akkor látogassa meg weboldalunkat, ha ÖN kifelyezetten ilyen irányú szakmai tartalmakat keres és az IGEN gombra kattintva kijelenti, hogy szakmai érdeklődő, elmúlt 18 éves, és a lapon található információkra szakmai célből van szüksége!

Minden egyéb esetben felkérjük, hogy ne tekintse meg az adott oldalt.

 
Férfi Női Vadászat Engedélymentes fegyverek Ajándék Akciók Blog