Üzletünk: Monarchia Vadászbolt 9700 Szombathely, Fő tér 29.  
Telefon: +36 (94) 318-671   Mobil: +36 (70) 315-1314

Gyakran ismétlődő kérdések

 • Ha személyesen szeretnék vásárolni, hogyan találom meg Önöket?
  Üzletünk Szombathelyen a Fő tér 29.sz, alatt található. Pontos címünk, elérhetőségeink a Kapcsolat menüpontban található.
   
 • Mikor van nyitva az üzlet?
  Az üzletünket hétfőtől-péntekig 10 és 16 óra között tartjuk nyitva, szombaton 12 óráig nyitva vagyunk.
   
 • Milyen felvilágosítást kaphatok a boltban?
  Eladóink valamennyien maguk is aktívan vadásznak, ezért ők széleskörű hozzáértéssel, és pontos termékismerettel tudnak segíteni a termékek kiválasztásban, javaslatot tenni felhasználási szándék szerinti leginkább megfelelő cikkre.
   
 • Visszacserélhetem a már megvásárolt árut?
  Amennyiben kifogása van, vagy méretprobléma merül fel a megvásárolt termékkel kapcsolatban, boltunk általában a vásárlástól számított 14 napon belül kicseréli.
   
 • Milyen garanciális feltételek vannak?
  A Monarchia Vadászbolt által forgalmazott termékekre a kötelező szavatossági idő 24 hónap. Ezen időszakon belül meghibásodás esetén a terméket 15 napon belül ki kell javítani. Ha a hiba rövid idő alatt értékcsökkenés nélkül javítható, az eladó nem köteles a hibás árut kicserélni. A jogosult a teljesítéstől számított hat hónapos elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági jogait. Tartós használatra rendelt cikk (óra, látcső) esetén a kötelező jótállás ideje 2 év. A garanciákra vonatkozó további tájékoztatás az eladóktól kérhető.
   
 • Milyen kedvezményeket vehetek igénybe vásárlásaim során?
  Egyes termékeink folyamatosan kedvezményes árral kaphatók, illetve boltunkban időszakos akciókat is tartunk. 100.000 Ft feletti vásárlás esetén törzsvásárlói kártyára jogosult, erről bővebb felvilágosítást a Törzsvásárlói rendszer menüpontban talál.
   
 • Vásárolhatok ajándékutalványt?
  Ha ajándékutalványt szeretne vásárolni, jelezze ezt a nekünk emailben.

figyelem!

Ön egy fegyvereket tartalmazó szakmai weboldalt látogatott meg!

Kérem csak akkor látogassa meg weboldalunkat, ha ÖN kifelyezetten ilyen irányú szakmai tartalmakat keres és az IGEN gombra kattintva kijelenti, hogy szakmai érdeklődő, elmúlt 18 éves, és a lapon található információkra szakmai célből van szüksége!

Minden egyéb esetben felkérjük, hogy ne tekintse meg az adott oldalt.